Centre Mèdic Trauma
Plaça del Dr. Letamendi, 34, Barcelona - 93 488 00 22

 

  • Factors de Creixement (PRP)
Plasma ric en factors de creixement

010108884

Els anomenats “Factors de Creixement” són proteïnes produïdes per les nostres cèl·lules encarregades d’estimular la proliferació cel lular i mantenir la seva supervivència i equilibri en l’organisme.
Quan s’administren mitjançant el plasma, són capaços de tractar les lesions derivades de malalties articulars degeneratives ..
El plasma ric en plaquetes (PRGF) és un preparat que s’obté després d’un procés de centrifugació de la sang del propi pacient, gràcies al qual s’alliberen factors de creixement específics. Degudament tractat, s’obté un gel que s’administra al pacient en l’articulació afecta.
Aquest preparat aconsegueix estimular la reparació dels teixits, proporcionant substàncies dinàmiques que afavoreixen l’activació de la cascada natural de regeneració tissular. Substitueix el líquid sinovial danyat, actua sobre les cèl.lules que el produeixen i estimula la producció d’àcid hialurònic enriquint l’entorn articular.
Aquesta millora, a nivell pràctic, suposa una disminució important del dolor, un considerable augment de la mobilitat articular i, en conseqüència, una millora en la qualitat de vida dels pacients.
En només dos mesos del tractament, un 65% de pacients amb artrosi de genoll ja tractats presenten una clara millora, sent suficients 3 infiltracions de Plasma Ric en Factors de Creixement (separades per una setmana) per a obtenir-la. Tot indica que, gràcies a aquest tractament, es podria interrompre l’avanç de l’artrosi articular.

  • Cartilavant®
Cartilavant®

En circumstàncies ideals les nostres articulacions es mouen suaument, gràcies a que estan revestides amb una capa de cartílag llisa i resistent, per la qual cosa estan protegides i ben esmorteïdes. El procés general d’envelliment com també un esforç físic excessiu, o de forma continuada, pot donar lloc a sobrecàrregues i desgastaments així com a un funcionament no òptim de les articulacions.

Per això, Cartilavant®, gràcies a l’efecte sinèrgic dels seus nutrients i altres substàncies que ho componen, juga un paper fonamental en el manteniment d’una correcta nutrició del cartílag i ha estat científicament formulat per ajudar a afavorir la flexibilitat i suavitat de les articulacions, així com per mantenir i reforçar el cartílag i la fortalesa dels ossos.

Cartilavant® resulta especialment útil en els esportistes, en la 3ª edat i en aquelles situacions de sensibilitat i desgast articular.
Més informació en persanfarma.com LOGO PERSANOK

  • Ones de xoc
Ones de Xoc Electro-Hidràuliques

Un complement i una alternativa a la cirugia:

 

Les investigacions recents han demostrar l’impacte de les ones de xoc sobre el teixit ossi, que lluny de fer-lo malbé, estimula el seu creixment. És per aquest motiu que els darrers anys aquesta teràpia no invasiva s’ha convertit en un factor important pels tractaments traumatològics i s’està emprant amb èxit per diversos professionals tant a l’estat com a la resta del món. Les ones de xoc estimulen el creixement dels teixits i no tenen efectes secundaris. Els pacients tractats amb aquesta tècnica, es curen i s’incorporen a la seva activitat laboral molt abans que els que ho fan amb tractaments més antics; a més, les seqüeles són pràcticament inexistents. Tal fet implica que els processos s’escurcen i els objectius s’assoleixen més ràpidament, optimitzant les instal·lacions sanitàries en un 80%.

 

Teràpia no invasiva

 

Les ones de xoc d’alta energia i concretament les electrohidràuliques són la tecnologia ideal com a complement de tractaments com:

-Traumatologia i cirugia ortopèdica

-Rehabilitació

-Cirugia reconstructiva

-Lesions vasculars

-Implantacions dentals, empelts i patologia de l’ATM.

      • Làser

Tractaments làser Lumen One
laser
      • Ozó